solz.ro

Politica de confidentialitate (PC)

Aceasta este Politica de Confidentialitate aplicata de www.in-theory.info.

Prin vizitarea www.in-theory.info inseamna ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate ("PC") in caz contrar va rugam sa incetati vizitarea www.in-theory.info („Site”).

Noi tratam cu toata seriozitatea datale dumneavoastra personale si intimitatea dumneavoastra. Din acest motiv va rugam sa intelegeti ca din momentul in care va inregistrati si furnizati informatii personale pe site, pentru noi nu mai sunteti o persoana anonima. Va rugam sa aveti grija de datele dumneavoastra de contact (username/parola) si sa nu le transmiteti sub nicio forma unor terte persoane. Va rugam sa aveti grija la datele dumneavoastra personale care alegeti sa fie vizibile public.

1. informatii anonime
www.in-theory.info colecteaza, in mod anonim, informatii despre sistemul dumneavoastra precum sistemul de operare, browserul utilizat, rezolutia ecranului, referali si alte astfel de informatii statistice. Aceste informatii sunt utilizate in scop statistic pentru a eficientiza accesul la informatiile de pe www.in-theory.info cat si in scop publicitar. Aceste date pot fi facute publice fara acordul dumneavoastra intrucat sunt anonime.

2. informatiile obtinute prin contactul cu dumneavoastra
La un moment dat este posibil ca dumneavoastra sa ne contactati, ori sa transmiteti spre publicare un material, un mesaj sau o informatie, sa raportati o eroare, in urma carora este probabil sa ne oferiti numele dumneavoastra, adresa de e-mail, si alte informatii cu caracter personal.
Aceste informatii NU vor fi utilizate sub nici o forma pentru distribuire ori vanzare catre terte persoane cat nici pentru publicarea fara acordul dvs. Ne asumam insa dreptul de a va trimite mesaje strict legate de www.in-theory.info (anuntam o noua facilitate, etc.) dar in nici un caz legat de altceva.

Prin publicarea materialelor pe site este posibil (chiar recomandabil) sa va promovati propria dumneavoastra imagine profesionala. In acest context, este posibil sa alegeti ca anumite date despre dumneavoastra sa fie vizibile pubic. Va rugam sa acordati maxima atentie acestui aspect!

3. siguranta utilizarii site-ului de catre copii
Site-ul nostru este dedicat publicarii de informatii profesionale care sa ajute, inclusiv, la formarea celor mici. Din acest motiv facem eforturi sustinute ca site-ul sa fie accesibil neingradit pentru copii, desi site-ul nu este destinat utilizarii de catre copii. In cazul in care descoperiti pe site materiale sau informatii improprii utilizarii lor de catre copii va rugam sa ne contactati neintarziat pentru a fi inlaturate de pe site!
Totusi, va rugam sa retineti ca acest site nu este destinat copiilor!

4. spyware si intermediari
Este posibil ca PC-ul dumneavoastra sa contina programe tip SpyWare ori programe ce pot interfera cu modul normal de accesare a www.in-theory.info. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele probleme avute de PC-ul dumneavoastra din aceste motive.


Va rugam sa cititi si Termeni si Conditii de Utilizare!in-theory.info